martes, 8 de marzo de 2011

Vídeos extraños que acaban cautivando a un publico cada vez más entregado

Hoy hablaremos por esos vídeos extraños, habitualmente musicales, que acaban haciendo historia en el mundo entero. Por lo visto, en esta ultima década se ha puesto de moda lo de acompañar una cancion con un vídeo extremadamente extraño, que aveces ni tiene que ver con el tema que trata la cancion, podría decirse que la artista, que inicio esto fue Lady Gaga, quien empezó a tratar a sus videos como peliculas a partir de Paparazzi. A demas de esta, ahora mismo ya podemos encontrar videos con contenidos altamente extraños como en el caso de la nueva Britney Spears o la extravagante Katy Perry.
A qui os dejo unos cuantos para que juzguéis!

Lo ultimo de una nueva Britney Spears



Lo ultimo también de Lady Gaga con un estilo mas siniestro que nunca!



El conocido California Gurls de Katy Perry



Y el posiblemente mas claro ejemplo, Telephone de Lady Gaga y Beyoncé como si fuera una película! espectacular

3 comentarios:

  1. Dioos!! això cada vegada és més extravagant.
    Personalment crec que el fet de que es curin tant els videoclips i que els facin com a pleis, treu importància a la cançó.

    ResponderEliminar
  2. Estic d'acord amb la Clàudia per una part, però per l'altra, si el videoclip està ben treballat, pot fer que la cançó guanyi molt. Per exemple (i de la Marta Puig havia de ser), el videoclip per a "Love of Lesbian" de "Allí donde solíamos gritar" seguit del de "Club de fans de John Boy" -i aviat 1999, a veure que passa...- tracten molt bé els temes esmentats a les cançons, els fets descrits, i aconsegueix retratar els temes d'una manera visual molt clara; vull dir, com si el CD fos el llibre, i els videoclips la pel·lícula.

    El que fan amb la Lady GaGa i totes aquestes friquis és fer una pel·lícula totalment diferent del llibre que han escrit. I la pregunta és: quina és la necessitat de fer això? Aprofiten la fama d'una cançó per fer-ne un vídeo, que, només pel fet d'acompanyar a la cançó, fàcilment agradarà a la gent. I de fet, sabeu que hi ha darrere de tot això? Comerç, negocis. En aquest món tot són negocis...

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar